STEF behaalt het MSC/ASC-certificaat in België

STEF behaalt het MSC/ASC-certificaat in België
25-04-2016 10:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SAINTES(B) - STEF, logistiek specialist in gekoelde producten, behaalde recentelijk het MSC/ASC-certificaat voor haar logistieke bedrijf in Saintes voor haar traceerbaarheidssysteem van zeeproducten.

Bij ontvangst van gecertificeerde duurzame visserij- of aquacultuurproducten wordt de traceerbaarheidsinformatie gecontroleerd en ingeval van non-conformiteit worden de betrokken instanties onmiddellijk ingelicht. Het team van STEF Logistics Saintes werd opgeleid om deze controles uit te voeren.

Voor Koen Torrekens, Algemeen Directeur van STEF België: "Onze locatie STEF Logistics Saintes is de referentie bij uitstek geworden voor de consolidatie logistiek van verse producten voor de grootdistributie in België. Onze vrijwillige stap naar MSC/ASC-certificering getuigt van een sterke betrokkenheid van de groep om haar logistieke dienstverlening onder geleide temperatuur steeds uit te voeren met respect voor het milieu."

Voor STEF Logistics Saintes maakt dit certificaat deel uit van de reeds acht andere ontvangen certificaten: ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsystemen), BRC (uitvoering van de beste praktijken inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne van levensmiddelen), HACCP (analysesysteem van de gevaren met betrekking tot de voedselveiligheid), OSHAS 18001 (management van het welzijn en veiligheid op het werk), ISO 14001 (milieubeheersysteem), BIO (opslag en verwerking van voorverpakte biolevensmiddelen) en SMETA 4 PILLARS Traceability Federal Food Agency.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden