Clicky

 
Transport Online - Pacton Flex chassis voor Jan van der Sleen

Pacton Flex chassis voor Jan van der Sleen

Pacton Flex chassis voor Jan van der Sleen
25-04-2016 09:32 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OMMEN - Inmiddels is zijn “Lion King” MAN trekker een jaar oud en dat was precies het moment dat Jan van der Sleen zijn nieuwe Flex-XL van Pacton heeft ontvangen. "Makkelijk met APK dat ik alles begin april kan keuren", aldus Jan van der Sleen, die zijn aankoop heeft beklonken op de afgelopen Bedrijfsauto RAI.

Jan ging duidelijk niet over één nacht ijs en had een kennis, die Frank van der  Laan truck en Trailer Service in Emmen runt, meegenomen naar de RAI , die Jan terzijde stond met zijn keuze voor een degelijke oplegger.

De kwaliteit en de flexibiliteit die Pacton hem bood gaf de doorslag. De geleverde Pacton Flex-XL is voorzien van een schuifkop en daarmee geschikt voor het transport van alle gangbare maten containers (20', 2 x 20', 20' centraal, 30', 40', 45' en 13,6m).

De oplegger is voorzien van 3 BPW assen met schijfremmen. De voorste as, zoals standaard op de Flex, is voorzien van een aslift.  Onder het chassis is alle ruimte benut, door het monteren van een RVS kist voor het opbergen van twistlocks en dergelijke , een reservewielhouder en een dummy kingpin voor het opbergen van het kingpin slot.

Om ervoor te zorgen dat ook in lengte van dagen de kleurstelling behouden blijft,  is de oplegger volledig geschoopeerd voordat hij in kleur gespoten is. De oplegger is in lijn met de trekker gespoten in signaal rood, de velgen zijn zwart gespoten en voorzien van een rode rand. Het is al met al een mooi plaatje geworden en een genot om naar te kijken en mee te werken aldus Jan.

 

Eigen rijder Jan van der Sleen kwam een jaar geleden in het nieuws met zijn mooie MAN trekker die helemaal naar eigen inzicht is opgebouwd. Hij rijdt internationaal zeecontainers en is over het algemeen de hele week van huis. Jan hecht erg aan de uitstraling en dat is goed gelukt met de nieuwe Pacton Flex achter de MAN trekker.

Foto's

 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn
 • J.Roeland
  AHLMANN

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,629

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions