Clicky


Politie vraagt hulp: wie herkent deze trekker?

Politie vraagt hulp: wie herkent deze trekker? [+foto's]
22-04-2016 13:54 | Gestolen/Vermist | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Op 24 december 2015 werd bij de onderneming Climax Molybdenum B.V., gevestigd aan de Theemsweg 20 te Rotterdam vierentwintig big bags, met daarin in totaal 24.000 kilogram molybdenum ter waarde van € 132.000,- weggenomen.

De trekker van het merk Volvo, type FH, was voorzien van valse kentekenplaten. De oplegger en de daarop geplaatste container bleken te zijn ontvreemd vanaf het bedrijventerrein de Groote Lindten in Zwijndrecht en zijn later teruggevonden in Herwijnen.

De trekker-oplegger combinatie werd vastgelegd op de camerabeelden van Climax Molybdenum B.V. te Rotterdam.

De politie roept de hulp in van bezoekers van Transport Online om deze witte Volvo FH vrachtwagen en de mogelijke dieven van deze partij molybdenum te traceren. De politie vraagt of iemand de trekker op de foto’s herkent. Wie weet het kenteken van deze trekker en wie de eigenaar of de bestuurder van dit voertuig is.

Heeft u informatie over deze Volvo trekker, neem dan contact op met Ronald Kroon, rechercheur bij de eenheid Rotterdam, district Zeehavenpolitie via het telefoonnummer 06-53334621 of via email ronald.kroon@politie.nl