Transport Online - Rhenus Event Logistics gekozen als logistiek dienstverlener van Holland Heineken House

 


Rhenus Event Logistics gekozen als logistiek dienstverlener van Holland Heineken House

Rhenus Event Logistics gekozen als logistiek dienstverlener van Holland Heineken House
22-04-2016 13:40 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HOLZWICKEDE(D) - Rhenus Event Logistics zal gaan optreden als logistiek dienstverlener van HEINEKEN Nederland voor het Holland Heineken House in Rio de Janeiro, waar in augustus 2016 de Olympische Zomerspelen zullen plaatsvinden.

Het Holland Heineken House is tijdens de Olympische Spelen de traditionele ontmoetingsplaats voor de Nederlandse sporters en hun fans. Een thuis ver van huis. Een plaats waar atleten worden geëerd voor hun prestaties en waar de fans kunnen genieten van sport en ook actief sport kunnen beoefenen.

Rhenus zal het transport van het Holland Heineken House organiseren en zorg dragen voor de afhandeling van de douaneformaliteiten in Brazilië. Rhenus zal daarbij gebruik maken van haar wereldwijde netwerk van kantoren en zeer goede relaties met vervoerders.

“In de afgelopen jaren hebben we een uitstekende relatie met HEINEKEN Nederland opgebouwd, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, betrokkenheid en het bieden van diensten van hoge kwaliteit. We zijn verheugd dat dit heeft geresulteerd in de toekenning van het Holland Heineken House-project”, zegt Frank Roderkerk, Managing Director van Rhenus Event Logistics.

Rhenus is al vele jaren actief in de evenementenbranche en zal zijn activiteiten in de nabije toekomst zelfs nog verder uitbreiden. Wat Rhenus onderscheidt van andere logistieke dienstverleners is de introductie van het ‘projectmanager-model’. Elk evenement zal worden beheerd door een specialist met ervaring in zowel de logistieke dienstverlening als de evenementenbranche. De focus van Rhenus ligt op hoge kwaliteit, korte communicatielijnen en 24/7 persoonlijke dienstverlening, zowel on-site als off-site.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,604
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden