Clicky

 
Transport Online - Multifunctionele DAF voor Erik Boots Transport&Logistiek

Multifunctionele DAF voor Erik Boots Transport&Logistiek

Multifunctionele DAF voor Erik Boots Transport&Logistiek
19-04-2016 10:02 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DE RIJP - Aanstaande vrijdag 22 april wordt voor Erik Boots een bijzonder dag. Hij viert die dag niet alleen zijn dertigste verjaardag maar ook zullen aan hem de sleutels van een gloednieuwe DAF XF 440 Euro 6 Silent worden overhandigd.

Deze vrachtwagen is volledig toegesneden op de diverse werkzaamheden die hij uitvoert en die hem in 2015 de ‘TLN Ondernemersprijs categorie klein’ opleverde.

Vier zitplaatsen

De DAF, een 4x2 trekker met 440 pk, is uitgerust als ADR-tankvoertuig, goedgekeurd voor explosievenvervoer en kan worden ingezet als LZV-combinatie. Ook is deze vrachtwagen voorzien van een rugleuning en heupgordels op het onderbed. Zo kan met dit voertuig de praktijknascholing 'Het Nieuwe Rijden' worden uitgevoerd met drie chauffeurs tegelijkertijd.

Al deze mogelijkheden passen bij de mogelijkheden die EBTL biedt; vervoer van gevaarlijke stoffen, in stukgoed en zeecontainers, nascholing beroepschauffeurs in theorie en praktijk en actief als Veiligheidsadviseur Wegtransport ADR.

Alpe d’HuZes

Deze vrachtwagen zal als ‘verjaardagscadeau’ op vrijdag 22 april worden geleverd, waarna zaterdag 23 april de nieuwe vrachtwagen zal worden getoond aan familie, zakenrelaties en andere bekenden van Erik Boots, onder het genot van een hapje en een drankje.

Als logistiek vrijwilliger van Alpe d’HuZes, voor het derde jaar op rij en voor het eerst deelnemer van deze beklimming, wil hij op deze dag graag collecteren en vervolgens een mooi bedrag doneren aan Alpe d’HuZes. Dit komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Foto's

 • Kuypers Neer
  Kuypers Neer
 • N. van Leeuwen
  N. van Leeuwen
 • N. van Leeuwen
  N. van Leeuwen
 • N. van Leeuwen
  N. van Leeuwen
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,926
Diesel1,895

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden