Clicky


 


Vijf jaar Mainfreight gevierd met familiedag

Vijf jaar Mainfreight gevierd met familiedag
18-04-2016 16:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

'S-HEERENBERG - Op zaterdag 16 april heeft de Mainfreight familiedag plaatsgevonden op alle vestigingen van Wim Bosman / Mainfreight in Europa. Deze dag werd gehouden om te vieren dat Mainfreight zich 5 jaar geleden in Europa vestigde. De familiedag werd gevierd met alle team members en familieleden.

Op 1 april 2011 kocht Mainfreight de Wim Bosman Groep aan en zette daarmee voet aan de grond op de Europese logistieke markt. De acquisitie van Mainfreight was een sterke strategische ontwikkeling voor zowel Mainfreight als Wim Bosman. Met een wereldwijd logistiek netwerk is de Wim Bosman Groep in staat om volledige supply chain logistics aan te bieden.

Op de familiedag was er gelegenheid om de familieleden van de team members de wereld van Wim Bosman / Mainfreight te laten zien. Naast de rondleidingen en demonstraties waren er speelvoorzieningsactiviteiten voor jong en oud aanwezig. Kortom, het was een echt familiefeest. Iedereen heeft genoten van deze mooie middag, een groot succes!

Mainfreight Limited is een wereldwijde logistiek dienstverlener met meer dan 200 locaties in Nieuw-Zeeland, Australië, Azië, de Verenigde Staten en Europa.

Het bedrijf is opgericht in 1978 door Bruce Plested, Executive Chairman en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste supply chain logistics provider in Nieuw-Zeeland en Australië. Ook in China en de USA is Mainfreight sterk aanwezig met eigen locaties.

Foto's

  • Mainfreight
    Mainfreight
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions