Transport Online - A58 bij Tilburg dicht na ongeval met tankwagen

A58 bij Tilburg dicht na ongeval met tankwagen

A58 bij Tilburg dicht na ongeval met tankwagen
15-04-2016 09:27 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Op de A58 ter hoogte van Tilburg/ Hilvarenbeek is vrijdagochtend 15 april een ongeval gebeurd. De weg was in verband met hulpverlening aan de slachtoffers langdurig afgesloten. Bij het ongeval waren twee personenauto’s en een vrachtwagen betrokken. Twee personen raakten gewond. De politie bekeurde 99 weggebruikers voor het negeren van de rode kruizen boven de snelweg.

Hulpdiensten kregen rond 8.42 uur de melding van een ongeval. Daarbij zou een vrachtwagen dwars over de weg in de richting van Eindhoven beland zijn. De chauffeur bleef ongedeerd. Ook waren er bij het ongeval twee personenauto’s betrokken. In een van de auto’s zat een persoon bekneld. Deze is door de brandweer bevrijd. De andere inzittende raakte ook lichtgewond. Ze zijn allebei naar het ziekenhuis afgevoerd. Medewerkers van Defensie die toevallig passeerden verleenden als eerste hulp en ondersteunden later de toegesnelde hulpdiensten. Ook werd er nog een traumahelikopter opgeroepen.

Oorzaak

De oorzaak van het ongeval wordt door de politie verder onderzocht. De verkeersongevallenanalyse dienst deed op de A58 uitgebreid onderzoek. Vervolgens werd de weg weer vrij gegeven.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions