Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur overvallen in Dokkum

Vrachtwagenchauffeur overvallen in Dokkum

Vrachtwagenchauffeur overvallen in Dokkum
13-04-2016 14:08 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

DOKKUM - Een 40-jarige Duitse vrachtwagenchauffeur is woensdagochtend in Dokkum overvallen. De bestuurder had zijn gele MAN vrachtwagen geparkeerd op de Walddyk ter hoogte van de Lidl. Hij overnachtte in de cabine.

Omstreeks 05.00 uur werd de chauffeur wakker omdat de vrachtwagen heen en weer schudde. Doordat de cabine verduisterd was wist de man niet wat er aan de hand was. Toen hij het bijrijders portier opende werd hij direct vastgegrepen door een onbekende man en bedreigd met een mes. Hij gaf onder bedreiging zijn portemonnee met inhoud en een mobiele telefoon af. Hierna reed de dader weg in een rode personenauto in de richting van de rondweg.

Tijdens onderzoek is gebleken dat de dader vermoedelijk met zijn auto tegen de voorzijde van de vrachtauto is gereden. Hierdoor ontstond lichte schade aan de bumper van de vrachtwagen, meldt de politie.

Buurtonderzoek heeft geen nieuwe informatie opgeleverd. Volgens het slachtoffer was de dader een grote forse man met een licht getinte huidskleur en ongeveer 1.90 lang. Hij droeg donkere kleding zonder merk en/of opschrift en had een capuchon op.

De politie is op zoek naar getuigen die iets bijzonders gezien hebben.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,582

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen