Transport Online - Emile Goossens benoemd tot CFO Schenker BeNeLux

Emile Goossens benoemd tot CFO Schenker BeNeLux

Emile Goossens benoemd tot CFO Schenker BeNeLux
12-04-2016 17:03 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Per 1 februari 2016 2016 is Emile Goossens benoemd tot CFO Schenker BeNeLux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de financiële organisatie van Schenker in België, Nederland en Luxemburg. Voorheen was Goossens CFO bij Schenker Logistics Nederland. De benoeming is onderdeel van de organisatorische herinrichting van DB Schenker, waarbij efficiënter, sneller en korte lijnen de kernwoorden zijn.

Vanaf 1 januari 2016 is Regio Europa de grootste business unit van DB Schenker, de logistieke divisie van Deutsche Bahn (DB), met zo’n 40.000 van de in totaal 65.000 medewerkers. De 36 Europese landenorganisaties zijn onderverdeeld in tien landenclusters.

DB Schenker staat voor de transport- en logistieke activiteiten van Deutsche Bahn (DB), met circa 65.000 medewerkers in meer dan 130 landen. DB Schenker is een van de marktleiders in wereldwijde lucht- en zeevracht en beschikt over het meest fijnmazige Europese landtransportnetwerk.

In Nederland behoort Schenker Logistics tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 3.200 medewerkers, 22 logistieke centra en kantoren op 17 strategische locaties, biedt Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supply chain management en beurs- en contractlogistiek.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions