Clicky


Vrachtwagenchauffeur gewond bij ongeval op N65

Vrachtwagenchauffeur gewond bij ongeval op N65 [+foto]
11-04-2016 18:09 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Maandagmiddag is een vrachtwagenchauffeur gewond geraakt bij een on geval op de N65 bij Tilburg. Het ging om een kopstaart aanrijding tussen twee vrachtauto. Een van de chauffeurs raakte bij het ongeval gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 16.10 uur. Na de botsing raakte de achterste vrachtwagen van de weg en schampte een boom. De 64-jarige vrachtwagenchauffeur uit Kaatsheuvel raakte daarbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De man had diverse gebroken ribben opgelopen. Zowel zijn trekker als de oplegger raakten ernstig beschadigd.

De voorste vrachtwagen werd bestuurd door een 39-jarige Bulgaar. Hij verklaarde dat hij onverwachts moest remmen omdat er een personenauto, vanuit de parkeerhaven, de rijbaan op reed. Vervolgens werd hij vanachteren aangereden door een collega vrachtwagenchauffeur, meldt de politie.

Verkeersongeval analisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.