Record: 100.000 industriële heftrucks van Linde Material Handling besteld

Record: 100.000 industriële heftrucks van Linde Material Handling besteld
11-04-2016 10:04 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ALMERE - Het fiscaal jaar 2015 eindigde voor Europa’s belangrijkste industriële heftruckfabrikant Linde Material Handling met een zeer bijzonder recordcijfer: Voor het eerst in de geschiedenis van Linde MH zijn er in één jaar tijd meer dan 100.000 hef- en magazijntrucks verkocht. Met de bestelling van drie elektrische Linde E80/900 heftrucks zorgde 's werelds grootste fabrikant van op hout gebaseerde panelen en houtmaterialen, Kronospan, dat het oude record verbroken werd.

"We zijn zeer trots op dit uitzonderlijke verkoop resultaat", aldus een opgetogen Massimiliano Sammartano, Linde’s Vice President van Sales & Service Marketing & Operations, een paar dagen na publicatie van de KION jaarrapportage 2015.

"Dit record is te danken aan het vertrouwen dat onze klanten in Linde MH hebben. Onze medewerkers zijn volledig toegewijd om de klant de best mogelijke ondersteuning te geven en de (interne) logistiek zo goed mogelijk in te richten door de juiste producten, diensten en software oplossingen te bieden."

De drie nieuwe zware elektrische heftrucks van Kronospan worden ingezet op de locaties Burgos en Salas de los Infantes in Noord-Spanje. Daar runt het familiebedrijf uit Oostenrijk, met 14.000 werknemers en 40 locaties wereldwijd, de productielijn voor melamine-beklede panelen. Hier transporteren 15 heftrucks, met een laadcapaciteit variërend tussen de 2.5 en 12 ton, houtvezelpakketten tot 6 meter lang en 2.5 meter breed van en naar de productie-omgeving, droogkamers, stellingenmagazijn en het verschepingsgebied met een laaddock.

"Wij hebben voor de elektrische heftrucks van Linde gekozen, omdat ze schoon en stil in operatie zijn, terwijl ze bijna hetzelfde prestatievermogen als diesel trucks hebben", aldus Carlos Navarro, Sales Manager bij Kronospan. De producteigenschappen haalden Kronospan over voor Linde te kiezen.

"Wij geloven in de veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en productiviteit die Linde biedt en waarderen de hoge kwaliteit van service."  Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden