Transport Online - Talentenjacht 'wint' het van de poppen

Talentenjacht 'wint' het van de poppen

Talentenjacht 'wint' het van de poppen
09-04-2016 09:41 | Showbizz | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Wat een Poppenkast!, het nieuwe satirische poppenprogramma van SBS6, heeft vrijdagavond 660.000 kijkers getrokken. Het programma staat daarmee op de 19e plaats in de Dag Top 25 van de kijkcijfers. Dat blijkt uit zaterdag gepubliceerde kijkcijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

Producent John de Mol suggereerde vrijdagavond in DWDD dat hij tevreden zou zijn met een half miljoen kijkers. Het programma moest het overigens opnemen tegen het laatste half uur van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent op RTL4, voor het eerst gepresenteerd door zoon Johnny de Mol. Een "soort familiemoord’’, noemde vader De Mol dat vrijdag. Dat programma scoorde met ruim 1.934.000 kijkers beter. Het staat op de tweede plek in die Dag Top 25.

In Wat een Poppenkast! figureren ruim twintig BN'ers, als pop. De stemmen komen van onder anderen Jeroen van der Boom en Edwin Evers. De poppen zijn gemaakt door poppenkunstenaar Evert Josemanders die er bijna een jaar aan heeft gewerkt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,863
Diesel1,498

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen