Clicky

 
Transport Online - TLV wil stopzetten wegblokkades 'desnoods via rechtbank'

TLV wil stopzetten wegblokkades 'desnoods via rechtbank'

TLV wil stopzetten wegblokkades 'desnoods via rechtbank'
06-04-2016 17:03 | België | auteur Redactie [FE]

BRUSSEL - Transport en Logistiek Vlaanderen (TLV) veroordeelt de acties in Wallonië scherp en is blij dat in Vlaanderen de gouverneurs en politiediensten TLV gevolgd zijn in haar verzoek alle acties onmiddellijk in de kiem te smoren, om verdere blokkades van wegen te vermijden.

"Indien de blokkades in Wallonië tegen morgenvroeg niet opgeheven zijn, dan stapt TLV naar de rechtbank om de acties te laten beëindigen. Verschillende TLV-leden met geblokkeerde voertuigen zijn bereid gevonden in een juridische procedure mee te stappen."

"Uiteraard hebben wij de afgelopen dagen ook politiek de druk verder opgevoerd om een einde te maken aan de blokkades. We hopen met dat de federale en Waalse overheid alsnog inzien dat de blokkades niet langer getolereerd kunnen worden en zelf de nodige initiatieven nemen om deze te beëindigen. De politieke weg is echter altijd  onzeker, daarom staat onze advocaat klaar om bij gebreke aan tussenkomst door de ordediensten zelf het heft in handen te nemen", aldus de Vlaamse werkgeversorganisatie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,448
Diesel2,290

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden