FlixBus: Nationale verbindingen, nieuwe steden, internationale nachtlijnen

FlixBus: Nationale verbindingen, nieuwe steden, internationale nachtlijnen
05-04-2016 09:56 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM/BERLIJN/MÜNCHEN - FlixBus breidt fors uit: Vanaf 28 april rijden er elke dag Flixbussen rechtstreeks dagelijks binnen Nederland tussen Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Tegelijkertijd starten nachtlijnen naar Denemarken, deze nieuwe verbindingen zijn vanaf nu boekbaar.

Binnen een aantal weken komen er dag- en nachtlijnen richting Groot-Brittannië en Zwitserland bij. Bovendien worden er zes nieuwe steden uit de Randstad/Brabantstad aan het nationale en internationale netwerk toegevoegd.

Nieuw in het nationale netwerk: Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

Vanaf 28 april worden Amsterdam, Rotterdam (Rotterdam Centraal) en Den Haag één keer per dag met elkaar verbonden. Meer steden volgen in de komende weken. Hiermee groeit het nationale FlixBus netwerk uit tot 13 bestemmingen.

“Met de nieuwe relaties tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag verbinden we de grootste Hollandse steden met elkaar. De vertrektijden zijn optimaal voor dagtrips. Stap voor stap breiden we niet alleen ons Europese netwerk uit maar ook ons nationale netwerk in Nederland.”, André Schwämmlein, Managing Director & oprichter FlixBus.

Zes nieuwe bestemmingen in de Randstad/Brabantstad

In lijn met de grote uitbreiding worden er 6 steden uit de Randstad en Brabantstad aan het nationale en internationale netwerk toegevoegd. Naast binnenlandse verbindingen zullen in de komende weken vanaf deze steden ook internationale verbindingen naar o.a. België, Frankrijk en Groot-Brittannië volgen. Via een overstap zijn de nieuwe bestemmingen dan aan de ruim 700 bestemmingen in 18 landen van het FlixBus netwerk aangesloten.

Nieuwe nachtlijnen naar Denemarken, Zwitserland of Groot-Brittannië

In de komende weken starten nieuwe nachtlijnen naar Denemarken, Zwitserland en Groot-Brittannië. Zo start op 28 april de nachtlijn vanaf Rotterdam/Amsterdam naar Kopenhagen. “Onze nachtlijnen vanaf Amsterdam naar onder andere Praag zijn vaak volledig volgeboekt. Met de nieuwe verbindingen tussen Nederland, Denemarken, Groot-Brittannië of Zwitserland willen we dit succes voortzetten”, aldus André Schwämmlein.

Eén visie: Europa groen maken

Geïnspireerd door de “shared mobility trend” biedt FlixBus een alternatief voor individueel transport en een duurzame manier van reizen voor elk budget. In 2015 vervoerden de onlangs geïntroduceerde langeafstandsbussen in Duitsland voor het eerst meer passagiers dan de binnenlandse vluchten. In Nederland is FlixBus in december 2015 gestart. Op internationale lijnen is de FlixBus tot acht keer per dag aan Parijs aangesloten. André Schwämmlein: “We hebben de manier van reizen al veranderd. Onze visie is nu om reizigers in heel Europa de zelfde reiservaring te bieden – in Amsterdam, Kopenhagen of Barcelona.”NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden