Transport Online - Grenscontrole Hoek van Holland: Marechaussee houdt verdachten aan met vervalste documenten

Grenscontrole Hoek van Holland: Marechaussee houdt verdachten aan met vervalste documenten

Grenscontrole Hoek van Holland: Marechaussee houdt verdachten aan met vervalste documenten
03-04-2016 19:36 | Controles | auteur Redactie [FE]

HOEK VAN HOLLAND - De Koninklijke Marechaussee heeft de afgelopen drie dagen gecontroleerd in Hoek van Holland. Twee verdachten zijn aangehouden omdat zij reisden met vervalste documenten.

Op vrijdag 1 april controleerden marechaussees op de doorlaatpost in Hoek van Holland een 41 jarige man uit Tunesië. Hij bleek in het bezit van een vervalste Franse ID kaart. Hij is aangehouden en gehoord. De man heeft inmiddels asiel aangevraagd.

Vandaag, zondag 3 april werd door marechaussees op de doorlaatpost in Hoek van Holland een 16 jarige jongen uit Turkije gecontroleerd die in het bezit bleek te zijn van een vervalste Bulgaarse ID kaart. Hij is aangehouden en de marechaussee stelt op dit moment een verder onderzoek in.

De 16 jarige Turkse jongen is na onderzoek in vrijheid gesteld. Hij heeft een dagvaarding meegekregen. Er wordt geprobeerd om hem vanavond op een vlucht naar Turkije te zetten.

Albanezen verstopt in vrachtwagens

Daarnaast werden tussen 1 en 3 april zes Albanezen aangetroffen die illegaal naar Engeland wilden reizen. Zij hadden zich verstopt in vrachtwagens. Een van hen krijgt een proces-verbaal voor mishandeling omdat hij een marechaussee schopte. De zes zijn inmiddels het vreemdelingentraject ingegaan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions