Clicky


Duitse transportbeurs NFZ Fachmesse krijgt kwaliteitsimpuls door samenwerkingsverband

Duitse transportbeurs NFZ Fachmesse krijgt kwaliteitsimpuls door samenwerkingsverband
01-04-2016 16:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BAD SALZUFLEN(D) - De Duitse vakbeursvariant van Transport Compleet (NFZ Fachmesse) krijgt een flinke kwaliteitsimpuls door een nieuwe samenwerking met drie brancheverenigingen. Deze vakbeurs wordt gecombineerd met Maritime Industry Germany.

“Door dit samenwerkingsverband ontstaat een krachtig, internationaal kwaliteitsplatform voor de transportbranche en de maritieme sector. Nederlandse vakspecialisten krijgen nu de mogelijkheid om hun bestaande netwerk uit te breiden met nieuwe (internationale) contacten”, zegt Algemeen Directeur Angelique Klar namens Evenementenhal.

NFZ Fachmesse en Maritime Industry Germany vinden plaats op 19, 20 en 21 april in Bad Salzuflen, een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen op minder dan twee uur rijden van Enschede. Evenementenhal is erin geslaagd om voor NFZ Fachmesse en Maritime Industry Germany samenwerkingsverbanden te sluiten met drie brancheverenigingen: VVWL (Verband Verkehrswirstschaft und Logistik Nordrhein-Westfalen e.V.), VSL (Verband Spedition und Logistik Nordrhein-Westfalen e.V.) en Gewerktschaft für Berufskraftfahrer.

“Hiermee ontstaat een krachtig, internationaal kwaliteitsplatform, waarbij Evenementenhal voor haar Nederlandse klanten als een soort tussenpersoon richting Duitse markt wil fungeren”, legt Klar uit.     

Tijdens NFZ Fachmesse en Maritime Industry Germany komt het nieuwe samenwerkingsverband onder meer tot uiting in het kennisprogramma. Zo organiseert VSL elke beursdag een podiumdiscussie en nodigt hiervoor ook zelf gasten uit.

Klar: “Samenwerkingsverbanden zijn in Duitsland essentieel om succesvol te zijn en beurzen in de markt te zetten. Dit zorgt er voor dat een beurs breed gedragen wordt en veel bekendheid krijgt in de branche. Voor de Nederlandse vakspecialisten in de transportbranche en in de maritieme sector ontstaat er een nieuw kwaliteitsplatform. Wij zijn enorm blij met deze ontwikkeling en zien er naar uit om zoveel mogelijk Duitse als Nederlandse exposanten en bezoekers te verwelkomen.”

Er zijn momenteel nog een aantal plaatsen op de beursvloer beschikbaar.