Transport Online - Vos Logistics neemt deel activiteiten van Marsman Logistiek over

Vos Logistics neemt deel activiteiten van Marsman Logistiek over

Vos Logistics neemt deel activiteiten van Marsman Logistiek over
31-03-2016 17:06 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

OSS/ZWARTSLUIS - Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics heeft vandaag overeenstemming bereikt over de overname van een deel van de activiteiten van familiebedrijf Marsman Logistiek uit Zwartsluis. Met deze overname versterkt Vos Logistics zijn portfolio op het gebied van zowel regionaal - als volumetransport en wordt de opslagcapaciteit in Nederland met een warehouse in Zwartsluis uitgebreid.

De activiteiten van Marsman Logistiek worden volledig geïntegreerd in die van Vos Logistics. De eigenaren, de gebroeders Marsman, zullen samen met een deel van de medewerkers in dienst treden bij Vos Logistics.

Arjan Marsman is verheugd over de overname van door Vos Logistics. “We kunnen onze dienstverlening aan de klanten waarmee we al jarenlang goed samenwerken, continueren én daarmee een deel van de werkgelegenheid voor onze medewerkers behouden.”

Wim Roelofsen, Business Unit Manager Vos Logistics Breukelen is overtuigd van de meerwaarde voor klanten. “We kennen Marsman goed en zowel het portfolio groot volumetransport als distributie sluiten goed aan bij de dienstverlening van Vos Logistics.”

Foto's

  • J.Roeland
    VOS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen