Clicky


Jet Airways benoemt Inter Aviation Services B.V. tot luchtvracht sales agent in Nederland

Jet Airways benoemt Inter Aviation Services B.V. tot luchtvracht sales agent in Nederland
31-03-2016 09:48 | Luchtvracht | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Jet Airways heeft voor de verkoop en services van haar luchtvracht in Nederland, Inter Aviation Service B.V aangesteld. Inter Aviation Service is een Nederlandse sales agent gespecialiseerd in luchtvracht. Het bedrijf heeft 28 jaar ervaring in het afsluiten van vrachtcontracten, grootschalige logistieke projecten, luchtvaartoperaties & management en farmaceutische logistieke ontwikkelingen. Het hoofdkantoor van Inter Aviation Service is gevestigd in Amsterdam met vestigingen in Brussel en Dubai.

Sinds zondag 27 maart vliegt Jet Airways dagelijks non-stop van Amsterdam naar Mumbai, Delhi en Toronto. Jet Airways zet moderne Airbus A330-300 vliegtuigen in op deze routes, die elk een capaciteit van 10 ton per vlucht hebben.

Toegang tot meer bestemmingen

Amsterdam Airport Schiphol is één van de grootste luchthavens van Europa en biedt naadloze aansluitingen op zee-, spoor- en wegtransport naar diverse belangrijke Europese bestemmingen. Niet alleen hebben luchtvrachtklanten toegang tot nieuwe bestemmingen, ook zijn de doorvoertijden korter en kunnen verzendingen sneller bezorgd worden.

Dankzij de dagelijkse vluchten vanaf Amsterdam profiteren Nederlandse exporteurs van onder andere farmaceutische en medische producten, levensmiddelen en land- en tuinbouwproducten van het netwerk van Jet Airways dat gemakkelijk toegang biedt tot de Indiase markt. Jet Airways biedt op haar beurt directe en soepele verbindingen via India voor alle vrachtzendingen naar belangrijke bestemmingen zoals Singapore, Hongkong, Thailand, de Perzische Golf, Bangladesh, Nepal en Sri Lanka.

Gilbert George, Vice President Continental Europe bij Jet Airways is blij met de samenwerking met Inter Aviation Service B.V.

Hij zegt: “We dragen graag bij aan de verbetering van de handelsrelatie tussen Nederland en India. De vluchten van Amsterdam naar Delhi en Mumbai bieden aansluiting op het binnenlandse netwerk van Jet Airways in India en naar andere bestemmingen in het Indiase subcontinent en Azië. Hiermee bieden we verbeterde verbindingen voor onze luchtvrachtklanten die de markt in India en de regio willen bedienen.”