IVECO Stralis Hi-Way voor Hoogland de Groot Transport

IVECO Stralis Hi-Way voor Hoogland de Groot Transport
31-03-2016 09:23 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

RIDDERKERK - Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Alblasserdam een nieuwe IVECO Stralis AS440S42 TXP afgeleverd aan Hoogland de Groot Transport uit Ridderkerk. De nieuwe trekker met internationale Hi-Way cabine en liftbare voorloopas heeft een 420pk en 1900Nm sterke FPT Cursor 11 dieselmotor aan boord, zonder EGR. Met het voldoen aan de Euro-VI emissienorm heeft Hoogland de Groot Transport volledig toegang tot Maasvlakte I en II.

Transportbedrijf Hoogland de Groot Transport is gevestigd in Ridderkerk. De specialisatie van het bedrijf is het vervoeren van zeecontainers binnen de Benelux en Duitsland. Met een modern wagenpark van elf trekkende eenheden en vakbekwame chauffeurs is Hoogland de Groot Transport dagelijks onderweg voor haar opdrachtgevers.

Hoogland de Groot Transport heeft al langere tijd een aantal IVECO Stralis trekkers in het wagenpark. IVECO Schouten uit Alblasserdam is dan ook trots dat het bedrijf een oudere IVECO Stralis voor een nieuwe Stralis heeft vervangen.

IVECO Stralis Hi-Way

Hoogland de Groot Transport heeft gekozen voor de IVECO Stralis met Hi-Way slaapcabine, de ideale leefomgeving met maximaal comfort voor de chauffeur tijdens de (inter-)nationale transportwerkzaamheden. De trekker is uitgevoerd met een gestuurde voorloopas die door middel van luchtbalgen kan worden geheven wanneer met een lege of zonder container wordt gereden. Net als het complete wagenpark van Hoogland de Groot Transport is de nieuwe IVECO Stralis uitgevoerd in een frisse rode kleur.

Hoogland de Groot Transport rijdt regelmatig op de Maasvlakte I en II. Om de Maasvlakte te betreden worden eisen gesteld aan het materieel, bijvoorbeeld het voldoen aan de Euro-VI emissienorm.  IVECO, partner in duurzaam transport, past op de gehele range zware voertuigen het Hi-eSCR systeem toe om Euro-VI te halen en maakt daarbij geen gebruik van uitlaatgasrecirculatie (EGR). Dit resulteert in een lager brandstofverbruik door een schonere verbranding, minder warmteontwikkeling en een langer onderhoudsinterval (150.000 kilometer).

Bij de nieuwe IVECO Stralis hoort de IVECO Driver Academy: de chauffeurs van Hoogland de Groot Transport die met de nieuwe trekker gaan rijden leren in een dag alle ins en outs van het voertuig en de systemen, comfortinstellingen, brandstofbesparing, defensief rijden, motorrem/retardergebruik en veiligheid. Deze training die door IVECO wordt aangeboden telt mee voor 7 uur theorie verplichte nascholing (code 95). Het resultaat van de IVECO Driver Academy past volledig in de doelstelling van IVECO en haar klanten: het verlagen van de TCO.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden