Clicky


24/7 Chauffeursdiensten bestaat tien jaar

24/7 Chauffeursdiensten bestaat tien jaar
30-03-2016 15:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SON EN BREUGEL - In 2006 startten Andrew Zwaarts en Mark Ooiman met het bedrijf 24/7 Chauffeursdiensten in Son bij Eindhoven. 24/7 Chauffeursdiensten houdt zich bezig met het werven, selecteren, opleiden en vooral uitzenden van vakkundige vrachtwagenchauffeurs voor transport en logistiek. Op vrijdag 1 april 2016 bestaat 24/7 Chauffeursdiensten 10 jaar.

Vanaf 2006 groeide het bedrijf met alle economische ontwikkelingen mee. Ook tijdens en na de recessie bleef het bedrijf groeien. Een prettige bedrijfscultuur, een duidelijke visie, focus voor de toekomst en een goed contact met transportondernemingen zorgde hier mede voor.

Inmiddels behoort 24/7 Chauffeursdiensten tot één van de grotere spelers in de branche. Er rijden dagelijks ruim 1200 chauffeurs, aangestuurd vanuit de vestigingen verspreid door heel Nederland. Onze organisatie is werkzaam vanuit Son, Tilburg, Roosendaal, Provincie Zeeland, Vlaardingen, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen, Apeldoorn en Heerenveen.

24/7 Chauffeursdiensten is sinds kort ook partner van het Sectorinstituut Transport en Logistiek voor de wervingscampagne ‘2.000 chauffeurs gezocht’. Samen met andere werkgeversorganisaties spelen we in op de snel veranderende arbeidsmarkt.

De uitzendactiviteiten van 24/7 Chauffeursdiensten zijn in 2008 verder uitgebreid met de mogelijkheid voor payrolling in een aparte BV met de naam ‘365 Payroll’. Daarnaast is ‘1ToDrive’, de internationale tak, verantwoordelijk voor het plaatsen van medewerkers/chauffeurs uit de gehele EU in de sector transport en logistiek in Nederland.