Vrachtwagenchauffeur rijdt 50 meter vangrail aan gort maar rijdt door

Vrachtwagenchauffeur rijdt 50 meter vangrail aan gort maar rijdt door [+foto]
30-03-2016 10:29 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

DAUN/MEHREN(D) - Dinsdag 29 maart tussen 08:30 uur en 13:00 uur heeft een, tot nu toe onbekende, vrachtwagen op de Duitse A1 richting Saarbrücken zo'n 50 meter vangrail aan gort gereden. Ook de berm rond de vangrail is, volgens de Duitse politie, flink beschadigd.

Het ongeval vond zo'n 500 meter voor de afslag Daun-Mehren plaats. De vrachtwagenchauffeur is na het ongeval gewoon doorgereden zonder zich ook maar te bekommeren om de aangerichte schade.

Door de gevonden onderdelen vermoedt de politie dat het een rode vrachtwagen van het merk Volvo betreft en dat deze een oplegger met rood zeil heeft. De vrachtwagen moet rechtsvoor en rond de voorbumper aanzienlijke schade hebben. Bovendien heeft de politie stukken zeil gevonden wat er op duidt dat het opleggerzeil flink gescheurd moet zijn.

Volgens politie-onderzoek zou de chauffeur op de dichtsbijzijnde parkeerplaats Schalkenmehren gestopt zijn. Vermoedelijk om de schade aan zijn voertuig te controleren.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u iets gezien? U kunt contact opnemen met de politie Trier door een e-mail te sturen naar: pastschweich@polizei.rlp.deNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden