Clicky

 
Transport Online - Havenbedrijf Rotterdam verlengt sponsoring Wereldhavendagen

Havenbedrijf Rotterdam verlengt sponsoring Wereldhavendagen

Havenbedrijf Rotterdam verlengt sponsoring Wereldhavendagen
28-03-2016 13:31 | Haven Nieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Het Havenbedrijf Rotterdam heeft haar positie als hoofdsponsor van de Wereldhavendagen Rotterdam met drie jaar verlengd. Daarmee geeft zij uiting aan haar betrokkenheid bij dit voor de Rotterdamse haven belangrijke evenement. Allard Castelein, President-directeur Havenbedrijf Rotterdam en Bert Aben, voorzitter van de Stichting Wereldhavendagen, ondertekenden daartoe een contract op het World Port Center dat beide partijen tot en met de editie van 2018 aan elkaar verbindt.

“Het is een prachtig evenement waardoor we jaarlijks vele honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland een kijkje achter de schermen van onze haven kunnen geven”, aldus Castelein.

“Bovendien zien wij het als een goed middel om de band tussen de haven en de stad verder te versterken. De verlenging is een blijk van vertrouwen en waardering voor de medewerkers en het bestuur van Stichting Wereldhavendagen dat zij elk jaar weer een verrassend en veelzijdig evenement weten neer te zetten.”

Aben gaf aan zeer verheugd te zijn met het hernieuwde contract. “Om jaarlijks Nederlands grootste maritieme evenement te organiseren, is de steun van onze hoofdsponsors onontbeerlijk.”

Naast het Havenbedrijf Rotterdam, zijn de andere hoofdsponsoren de Koninklijke Marine en de Gemeente Rotterdam, via Rotterdam Festivals. 

De Wereldhavendagen Rotterdam vinden dit jaar op 2, 3 en 4 september plaats. Op 30 maart wordt tijdens de kick-off bekend gemaakt wat het thema 2016 zal zijn.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,464
Diesel2,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden