Hysterisch meisje zorgt voor dollemansrit

Hysterisch meisje zorgt voor dollemansrit
27-03-2016 10:34 | Binnenland | auteur ANP

WESTKAPELLE - Bij de aanhouding van een jongen in de buurt van een kroeg in Westkapelle ging een 16-jarig meisje uit Grijpskerke door het lint. Ook tijdens haar arrestatie en ritje in de politieauto daarna bleef het hommeles.

Agenten pakten haar uiteindelijk maar op omdat ze zich hinderlijk bemoeide met de arrestatie van een man. "Ze schopte en sloeg, klampte zich aan de agenten vast en krijste alles bij elkaar'', meldde de politie. Met veel moeite is ze geboeid in een politieauto gezet maar daar bonkte ze zo hard met haar hoofd tegen het raam dat de ruit werd ontzet en vijf centimeter buiten de sponning stond.

Agenten moesten het gewonde meisje in een houdgreep nemen, maar toen beet ze een agent in zijn vinger. Die stompte de tiener in haar buik om er maar een eind aan te maken. Ook tijdens de autorit naar het politiebureau bleef ze hysterisch krijsen en beledigen. Bovendien wenste ze de agenten dood.

Omdat het rijden in een auto met een kapot raam geen goed idee was, is het meisje overgezet in een andere auto en uiteindelijk naar de politiecel gebracht. Met een aangifte tegen haar van de agenten in haar broekzak.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden