Transport Online - Twee nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor Adrichem Transport

Twee nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor Adrichem Transport

Twee nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor Adrichem Transport
26-03-2016 09:59 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OUD-BEIJERLAND - Onlangs heeft Adrichem Transport uit Oud-Beijerland twee nieuwe IVECO Stralis Hi-Way trekkers in gebruik genomen. Beide trekkers zijn voorzien van een 460pk en 2150Nm sterke FPT Cursor 11 dieselmotor zonder EGR. Deze uitbreidingen op het wagenpark zullen voornamelijk worden ingezet voor transporten van en naar Frankrijk, Duitsland, België en Luxemburg.

Adrichem Transport is een familiebedrijf, opgericht eind jaren ’40. Toen is begonnen met het vervoeren van melk van de boeren naar de melkfabriek. Rond 1950 zijn de activiteiten uitgebreid met het vervoeren van papier en aanverwante producten. Later is het inzamelen van afval en het plaatsen en ophalen van afvalcontainers hier bijgekomen. Adrichem Transport is gevestigd in Oud-Beijerland en Beverwijk.

Het wagenpark van Adrichem Transport bestaat uit ongeveer 15 trekkers, portaalwagens en huisvuilwagens. Daarnaast beschikt het bedrijf nog over een aantal vuilveegwagens. De laatste keer dat Adrichem Transport voor IVECO koos is ongeveer 15 jaar geleden. IVECO Schouten uit Spijkenisse is dan ook trots dat het bedrijf haar wagenpark nu weer uitbreidt met twee IVECO’s!

Adrichem Transport heeft gekozen voor de IVECO Stralis met Hi-Way slaapcabine, de ideale leefomgeving met maximaal comfort voor de chauffeur tijdens de internationale transportwerkzaamheden. Net als de rest van het wagenpark van Adrichem Transport zijn de twee nieuwe IVECO’s uitgevoerd in de frisse lichtblauwe lakkleur. De FPT Cursor 11 dieselmotor aan boord van beide trekkers levert 460pk en 2150Nm koppel.

IVECO, partner in duurzaam transport, past op de gehele range zware voertuigen het Hi-eSCR systeem toe en maakt geen gebruik van uitlaatgasrecirculatie (EGR). Dit resulteert in een lager brandstofverbruik door een schonere verbranding, minder warmteontwikkeling en een langer onderhoudsinterval (150.000 kilometer).

Om het maximale rendement uit de IVECO’s te halen nemen de chauffeurs van Adrichem Transport deel aan de IVECO Driver Academy training die op dit moment standaard wordt aangeboden bij inzet van een nieuwe Stralis. Tijdens deze training leren de chauffeurs alle voertuig- en veiligheidssystemen uitgebreid kennen en wordt onder andere getraind op defensief en economisch rijden.

Foto's

  • J.Roeland
    IVECO
  • J.Roeland
    IVECO


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,669
Diesel1,281

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions