Clicky


Nachtafsluiting A27 tussen Stichtse Brug en knooppunt Almere

Nachtafsluiting A27 tussen Stichtse Brug en knooppunt Almere
23-03-2016 11:15 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

ALMERE - De A27 tussen Stichtse Brug en knooppunt Almere wordt grondig gerenoveerd. Rijkswaterstaat voert hier komende nacht van woensdag 23 maart 22.00 uur op donderdag 24 maart 06.00 uur werkzaamheden uit aan de gele belijning.

De A27 is dan tussen oprit 36 Zeewolde/Almere Haven en knooppunt Almere in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

Verkeer vanuit Utrecht kan wel gebruik maken van de afrit naar Zeewolde/Almere Haven. Verkeer vanuit Zeewolde/Almere Haven kan wel gebruik maken van de oprit richting Utrecht. 

Borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden mogelijk uitlopen of worden uitgesteld.

Renovatie A27

In de periode van 3 maart tot en met 8 juni renoveert Rijkswaterstaat de A27 tussen Stichtse Brug en Almere. Voor de zomer wordt het wegvak voorzien van zeer open asfaltbeton (ZOAB). Tegelijkertijd wordt de rechter rijstrook richting Utrecht, tussen Almere-Haven (36) en Almere-Hout (37), voorzien van een nieuwe laag ZOAB.

Na afronding van alle werkzaamheden is de renovatie van de A27 tussen Stichtse Brug en knooppunt Almere volledig afgerond. Het gehele tracé is dan voorzien van een nieuwe flexibele fundering, zodat scheurvorming in de toekomst tot een minimum wordt beperkt.