Transport Online - Jubileum Scania Crown Edition voor 'De Heeren van Rinsma'

Jubileum Scania Crown Edition voor 'De Heeren van Rinsma'

Jubileum Scania Crown Edition voor 'De Heeren van Rinsma'
23-03-2016 10:01 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DRACHTEN - Scania dealer Rinsma met vestigingen in Drachten en Berlikum presenteert de Scania Crown Edition. Met deze speciale, bijzonder luxueus uitgeruste Scania serie viert Rinsma het 125-jarig jubileum van Scania in stijl. Stijl die volledig aansluit bij herenmodezaak ‘De Heeren van Rinsma’ in Gorredijk. Het is dan ook geen toeval dat de Scania Crown Edition gefotografeerd werd voor de ‘Fashion Factory’ van De Heeren van Rinsma.

De Scania Crown Edition is een uitermate rijk uitgeruste serie waarbij een keuze gemaakt kan worden uit alle Scania modellen uit de R-serie, dus ook de uiterst efficiënte R410 en R450 modellen. Met fraaie lederen bekleding, ACC, een Retarder en een speciale luxe trim met chroom accenten en speciale graphics onderscheidt de Crown Edition zich van de standaard al rijk uitgeruste Scania R-serie. Met recht een jubileumuitvoering dus, met een naam die knipoogt naar een kroon op het werk.

Scania dealer Rinsma vond voor dit jubileum model een passende partner in naamgenoot ‘De Heeren van Rinsma.’ Dit is geen familie maar de overeenkomsten zijn groot. Beide bedrijven bevinden zich in het topsegment en voor beide Friese familiebedrijven gelden de zelfde kernwaardes. Kwaliteit en service gaan hand in hand met stijl en goede smaak. Voor Scania dealer Rinsma een mooie gelegenheid om de link te leggen.

De Heeren van Rinsma ‘Fashion Factory’ is een unieke herenmodezaak met een assortiment wat uiteenloopt van casual kleding en jeans tot ‘tailor made’ maatkostuums. Vele vooraanstaande Nederlanders waaronder een groot aantal BN-ers laten zich stylen en kleden door De Heeren van Rinsma.

Iedere koper van een Scania Crown Edition bij Scania dealer Rinsma ontvangt een styling kledingvoucher ter waarde van 750 Euro die te besteden is bij ‘De Heeren van Rinsma.’ Daarmee rijdt de aanstaande eigenaar van de Crown Edition voortaan zelf ook compleet in stijl. Overigens mag de kledingvoucher ook besteed worden bij Rinsma Fashion, de damesmodezaak van Rinsma in Gorredijk.

Foto's

 • J.Roeland
  Jan de Vaan
 • J.Roeland
  DE KOEIJER
 • Scania
  Scania
 • J.Roeland
  GLOUDEMANS


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions