Dronken automobilist rijdt op velg over A20

Dronken automobilist rijdt op velg over A20
22-03-2016 19:50 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Agenten van Team Verkeer van de politie in Rotterdam hebben dinsdag op de Melanchtonweg in Rotterdam een 43-jarige automobilist uit Barendrecht aangehouden. Hij was behoorlijk dronken, meldt de politie.

De man reed op de A20 en trok de aandacht van medeweggebruikers, doordat zijn auto een voorband miste en hij op een velg reed. Andere automobilisten belden 112, waarna het voor de toesnellende agenten niet bijster moeilijk was te automobilist te vinden. Vanaf de A20 liet de krassende velg namelijk letterlijk een spoor op het wegdek achter, dat voor de politie eenvoudig te volgen was. De krassen leidden naar een tankstation in Rotterdam waar de man zijn auto had geparkeerd en waar agenten hem tollend op zijn benen aantroffen.

Uiteindelijk bleek de man bijna drie keer het maximum aan alcohol gedronken te hebben en kon hij zijn rijbewijs inleveren. Hij wist te vertellen dat hij een fles wijn achterover had geslagen, maar kon zich zich niet meer herinneren hoe hij zijn band was kwijtgeraakt.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden