Nieuwe DAF voor Interal T.C. BV

Nieuwe DAF voor Interal T.C. BV
22-03-2016 16:36 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

VENRAY - DAF is voor Interal T.C. BV in Venray de ideale partner in (show)business. Het bedrijf levert de aluminium stellages (trusses) voor licht en geluid bij grote evenementen. Stipt transport is daarvoor een vereiste en dan heeft DAF een streepje vóór vanwege de betrouwbaarheid van zijn producten. De goede ervaringen met DAF hebben ertoe geleid dat Interal T.C. BV het wagenpark uitbreidt met een nieuwe DAF CF 290 Euro 6 met Silent-pakket. Dealer Allers Bedrijfswagens in Venray levert de nieuwe truck.

De Vrienden van Amstel live, een optreden van Guus Meeuwis in het PSV-stadion en de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee hebben één ding gemeen: Interal T.C. BV heeft de trusses geleverd, stipt op tijd, weer of geen weer.

"We leveren aan organisatoren van de meeste events in de Benelux en ook aan een aantal elders in Europa", vertelt algemeen-directeur Jan Verheijen. "In onze wereld hebben we te maken met strakke leverings- en ophaalschema’s en dan moet je honderd procent op het materieel kunnen rekenen. De auto moet het gewoon doen."

Comfort in cabine

Interal T.C. BV maakte de keuze voor DAF weloverwogen. Diverse merken zijn met elkaar vergeleken. De kosten-batenanalyse gaf zeer kleine verschillen te zien. Verheijen: "Dan geven wat ons betreft andere factoren de doorslag om voor DAF te kiezen, zoals de betrouwbaarheid en de ruime en comfortabele cabine."

Vaak moeten de trusses direct de nacht na een optreden worden opgehaald. Rijden vereist dan extra concentratie. In de aangeschafte DAF weet de chauffeur zich verzekerd van de nieuwste assistentiesystemen, te weten Lane Departure Warning System (LDWS), automatische cruisecontrol (ACC) en automatisch waarschuwing en remmen bij een dreigende aanrijding met een voorligger (AEBS). En door de AS tronic (automatische transmissie) is het voor de chauffeur aangenamer rijden, terwijl de versnellingsbak tegelijk het brandstofverbruik optimaliseert.

‘Nationale trots’

Bij de keuze voor DAF speelt nationale trots eveneens een rol. Verheijen: ‘Interal T.C. BV is een Nederlands bedrijf. We ontwikkelen zelf, innoveren en ons wordt vaak om oplossingen op maat gevraagd. We voelen wat dat betreft als producent best verwantschap met DAF. Het past dan ook wel dat we met een Nederlands product rijden, ook een beetje als visitekaartje voor de Nederlandse industrie.’Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,461

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden