Transport Online - Van Sillevoldt Rijst B.V. verlengd contract met Neele-Vat Logistics

Van Sillevoldt Rijst B.V. verlengd contract met Neele-Vat Logistics

Van Sillevoldt Rijst B.V. verlengd contract met Neele-Vat Logistics
22-03-2016 14:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Van Sillevoldt Rijst B.V. heeft het transportcontract met Neele-Vat Logistics verlengd. Neele-Vat Logistics verzorgt al sinds 2009 de retail distributie voor Van Sillevoldt Rijst B.V. naar diverse landen binnen Europa.

De Rotterdamse logistiek dienstverlener Neele-Vat Logistics en Van Sillevoldt Rijst te Papendrecht hebben hun al jarenlange bestaande relatie omgezet in een meer strategische samenwerking. De samenwerking is overeengekomen voor wat betreft de distributie van de Sillevoldt rijstproducten naar de grote retailers in Frankijk en Duitsland.  Het contract heeft een scope van circa €4,5 miljoen. 

Peter Vinke, directeur transport van Neele Vat zegt over de samenwerking: "Wij zien mogelijkheden om middels deze samenwerking ons distributie kanaal naar de Duitse en Franse retailers , wat al prima staat, nog verder te optimaliseren."

Bastiaan Boers, Operations Manager van Van Sillevoldt Rijst zegt: "Het is ons doel om met een klein aantal logistieke partijen onze supply chain nog verder te verbeteren. Neele-Vat zien wij als een betrouwbare partij die bewezen heeft om de toch veeleisende retailmarkt op een goede en efficiënte manier te kunnen bedienen. Wij zijn voornemens de samenwerking de komende jaren verder te intensiveren."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,300

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions