Kans op vertragingen door grenscontroles na aanslagen Brussel

Kans op vertragingen door grenscontroles na aanslagen Brussel [+foto]
22-03-2016 10:56 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

LIJNDEN - Verkeer rondom de grensovergangen met Nederland en Belgie moet de komende tijd rekening houden met extra vertraging. Door verscherpte grenscontroles vanwege de aanslagen in Brussel kan de reistijd oplopen, meldt de Verkeersinformatiedienst dinsdagochtend.

Verkeer zal de effecten van de extra controles vooral merken op de A2 (Maastricht), A4 (Bergen op Zoom), A16 (Breda) en de A67 (Eersel). Ook de lokale grensovergangen zullen extra reistijd met zich meebrengen. De hinder zal vergelijkbaar zijn met controles die eerder al werden uitgevoerd. De afgelopen tijd zagen we al vertraging ontstaan op de A4 bij Bergen op Zoom en de A67 bij Eersel.

Extra controle op vliegvelden en treinverkeer stilgelegd

In Nederland is ook verscherpt toezicht merkbaar op de luchthavens Schiphol en Rotterdam Rotterdam-The Hague AirPort. Ook is het treinverkeer tussen Nederland en Belgie stilgelegd.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden