Transport Online - Vrouw (20) overleden na verkeersongeval in Utrecht

Vrouw (20) overleden na verkeersongeval in Utrecht

Vrouw (20) overleden na verkeersongeval in Utrecht
19-03-2016 11:22 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

UTRECHT - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 20-jarige vrouw uit Eindhoven overleden na een verkeersongeval aan het Kardinaal Alfrinkplein, meldt de politie.

Vannacht omstreeks 04.55 uur kreeg de politie een melding dat er een ongeval had plaatsgevonden bij het Kardinaal Afrinkplein. Toen agenten daar aankwamen, bleek dat twee van de drie inzittenden van een auto, een 20-jarige vrouw en een 22-jarige man uit Utrecht zwaargewond waren. Zij zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen verklaarden dat de bestuurder van de auto vanuit de richting van De Bilt kwam aanrijden en met hoge snelheid richting de Kardinaal de Jongweg ging. Vervolgens reed de bestuurder tegen een verkeerslicht aan en kwam tegen een boom tot stilstand. De 20-jarige vrouw is uiteindelijk overleden aan haar verwondingen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De twee mannelijke inzittenden van de auto (22 en 24 jaar, beiden afkomstig uit Utrecht) worden door de politie gehoord als verdachten. Het is nog onduidelijk wie de auto bestuurde ten tijde van het ongeval.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions