Transport Online - Ruim 15.000 bezoekers voor Transport Compleet Hardenberg

Ruim 15.000 bezoekers voor Transport Compleet Hardenberg

Ruim 15.000 bezoekers voor Transport Compleet Hardenberg
18-03-2016 13:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HARDENBERG - Transport Compleet in Evenementenhal Hardenberg is op 15, 16 en 17 maart bezocht door 15.441 geïnteresseerden. Dat is nagenoeg gelijk aan de editie in 2015. Dit jaar was de vakbeurs voor het eerst uitgebreid met een Werken- en Lerenplein en een Kennistheater op de beursvloer.

Met name de tweede beursdag was het een komen en gaan van vakspecialisten uit de transportbranche. Bijna 6.000 bezoekers kwamen toen naar Evenementenhal om innovaties te ontdekken, te netwerken en te investeren. Ook tijdens deze editie van Transport Compleet Hardenberg zijn er goede zaken gedaan en weer meerdere transportvoertuigen verkocht.

“Wij kijken terug op drie geweldige beursdagen. Zowel exposanten als bezoekers waren zeer positief gestemd. We gaan ons nu weer volledig richten op de komende editie”, zei Vincent Bilanovic namens Evenementenhal.

Het Werken- en Lerenplein was ook een waardevolle toevoeging aan de beursvloer. Op dit plein konden (jong)volwassenen zich oriënteren op een opleiding of baan in de richting transport en logistiek. Ook werd hier informatie ingewonnen over opleidingstrajecten en rijopleidingen. Hier konden belangstellenden kennismaken met het vak en potentiele werkgevers ontmoeten.

De eerstvolgende vakbeurs in de transportsector bij Evenementenhal is TransLogista Venray. Dit wordt dé kennis- en netwerkportal in de transport en logistiek.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions