Clicky


Vrachtwagenchauffeur rijdt opzettelijk tegen geparkeerde auto in Vlissingen

Vrachtwagenchauffeur rijdt opzettelijk tegen geparkeerde auto in Vlissingen
17-03-2016 19:04 | Overtredingen | auteur Redactie [FE]

VLISSINGEN - Donderdagochtend 17 maart is een 46-jarige Vlissinger aangehouden nadat deze met zijn vrachtwagen opzettelijk tegen een geparkeerde personenauto is aangereden in de Verholen Vliet.

De man raakt kennelijk geïrriteerd over een versperde doorgang naar zijn loods door een tijdelijk geparkeerde personenauto van een garagebedrijf.

De eigenaar van het bedrijf was op dat moment bezig om ruimte te maken in de werkplaats. Hiervoor moest hij een voertuig tijdelijk uit de werkplaats rijden om een ander voertuig naar binnen te rijden.

Terwijl hij daarmee bezig was kwam de verdachte met zijn vrachtwagen aanrijden. Deze stopte, overzag de situatie en reed vervolgens zonder vaart te minderen tegen de personenauto die zwaar beschadigd dwars op de weg terechtkwam. Ook een tweede personenauto is door deze actie beschadigd.

Rijbewijs ingevorderd

De garage-eigenaar heeft de politie gebeld en de vrachtwagenchauffeur is aangehouden. Tussen beide mannen botert het al langere tijd niet. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij zit nog vast.