Clicky


TIP Trailer Services bundelt de krachten met Toscon Trailer Service

TIP Trailer Services bundelt de krachten met Toscon Trailer Service
16-03-2016 10:07 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - TIP Trailer Services Netherlands (TIP) heeft de integratie van alle Toscon werkplaatsen voltooid. Toscon richt zich sinds de oprichting op onderhoud en reparatie van trailers. Het bedrijf biedt daarvoor verschillende diensten aan. Met de integratie van de activiteiten speelt TIP in op de toenemende vraag naar flexibele diensten en versterkt het haar footprint als dé vlootbeheerder van commerciële voertuigen.

Rogier Laan van TIP Trailer Services Benelux: "Met de activiteiten van Toscon beschikken we niet alleen over additionele werkplaatsen, maar ook over de ervaren en professionele medewerkers van Toscon. Waar TIP in de markt bekend staat om haar verhuur, lease en vlootbeheerdiensten, staat Toscon bekend om haar kwalitatief hoogstaande onderhoud en reparatieactiviteiten. Daarom hebben wij besloten het merk Toscon te gebruiken voor al onze onderhoud- en reparatie activiteiten."

"Klanten van Toscon zullen uiteraard dezelfde service ontvangen als voorheen en profiteren bovendien van het uitgebreide netwerk van TIP vestigingen. Voor klanten van TIP betekent de overname een grotere flexibiliteit op het gebied van onderhoud en reparatie", besluit Laan.