Transport Online - Nieuwe voertuigen PAX Bouw- en Industrieservice op beursstand Rondaan en Palfinger Nederland

Nieuwe voertuigen PAX Bouw- en Industrieservice op beursstand Rondaan en Palfinger Nederland

Nieuwe voertuigen PAX Bouw- en Industrieservice op beursstand Rondaan en Palfinger Nederland
15-03-2016 09:27 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HARDENBERG - Tijdens de beurs Transport Compleet te Hardenberg pronken op de gezamenlijke stand van Rondaan en Palfinger Nederland twee nieuwe voertuigen van PAX Bouw- en Industrieservice. Het betreft een DAF XF 460 FTS en een DAF XF 460 FAN.

De 6x2 kraantrekker (FTS) met lift-as is uitgerust met een autolaadkraan. In dit geval de perfecte krachtpatser voor op een 3-assig trekkerchassis: de eindeloos zwenkende Palfinger PK63002-EH. Deze lichte en compacte kraan zorgt voor een substantiële verhoging van de hefcapaciteit en berekent de stabiliteit zo dicht als mogelijk naar de werkelijke stabiliteitssituatie, ook in krappe ruimtes.

Ook de 6x2 bakwagen (FAN) is uitgerust met een autolaadkraan: de Palfinger PK50002-EH. Deze bakwagen heeft een stuurbare naloop-as en een open laadbak. Deze laadbak is specifiek naar de wensen van PAX Bouw- en Industrieservice ontwikkeld, zo is de laadbak uitgerust met verstelbare vastzet- en opbergmogelijkheden.

Beide voertuigen zijn geleverd door Autobedrijven ESA Marum en opgebouwd door Rondaan Berlikum. Vorig jaar werden al twee identieke DAF's door PAX Bouw- en Industrieservice aangeschaft. Transport Compleet vindt plaats in Hardenberg op 15, 16 en 17 maart.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions