Transport Online - Eerste Mercedes-Benz Actros voor Vebatrans Urk

Eerste Mercedes-Benz Actros voor Vebatrans Urk

Eerste Mercedes-Benz Actros voor Vebatrans Urk
12-03-2016 10:18 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

URK - Wensink Emmeloord heeft de eerste Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Vebatrans B.V. te Urk. Na een uitvoerige testperiode met een huur Actros met 420pk met de 1e generatie OM471 Euro 6 motor bleek dat de truck erg zuinig is.

Op basis van de TCO is er gekozen voor een Actros 1842LS met de tweede generatie OM471 “Powerbooster” motor welke nog eens drie procent zuiniger zal zijn dan de auto waarmee getest is. De auto is ook voorzien van Fleetboard waardoor de klant de chauffeur kan volgen en zijn rijgedrag kan bijsturen om zo het verbruik verder te optimaliseren.

De truck is onder meer voorzien van Alcoa Dura-Bright velgen, BigSpace cabine, bi-xenonkoplampen en veiligheidssystemen. Wensink Emmeloord heeft de auto onder andere voorzien van een led lichtbak, toplampen en verstralers voor de bekende stoere uitstraling van Vebatrans B.V.

De auto is geheel in stijl gespoten door de Van Pijkeren groep in IJsselmuiden.

Vebatrans wordt aangestuurd door Dubbele Bakker en Teun van Leeuwen. Een specialiteit van Vebatrans is vervoer van verse vis. Door inzet van mensen met passie voor transport en visserij is men in staat om goed met de klanten mee te denken. Deze logistieke dienstverlener is begin 2015 in een nieuw en modern getrokken met mogelijkheden voor koel en vries, op- en overslag en orderpicking.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen