Transport Online - DAF Trucks met complete dienstverlening in Hardenberg

DAF Trucks met complete dienstverlening in Hardenberg

DAF Trucks met complete dienstverlening in Hardenberg
12-03-2016 10:06 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HARDENBERG - Bij de vijftiende editie van Transport Compleet Hardenberg, die wordt gehouden van 15 tot en met 17 maart, wordt DAF Trucks vertegenwoordigd door de noordelijke DAF dealers Sent Waninge en ESA Trucks.

Op de stand kunt u tevens kennismaken met medewerkers van Bedrijfswagen Service Friesland uit Leeuwarden. Bekende en nieuwe gezichten dus op de DAF-stand, waar tal van oplossingen worden getoond.  Dit alles onder de vlag van DAF Transport Efficiency, de filosofie om u de hoogste opbrengst per kilometer te bieden.

DAF Trucks zal de complete voertuigserie in Hardenberg op de stand tonen, waaronder de LF, CF en de XF zullen prominent te zien zijn. Zij zijn de boegbeelden van de Transportefficiency aanpak die in Nederland maar zeker ook elders in Europa zo succesvol is gebleken. DAF zag zijn marktaandeel groeien zowel in Nederland als in Europa. Maar op de DAF-stand zijn nog meer winnaars te zien. Zoals de onderdelenlijn TRP die in twee decennia tijd een begrip is geworden in menig werkplaats. 

Verder wordt uitleg gegeven over nieuwe initiatieven van DAF om de Total Cost of Ownership (TCO) in de praktijk te verlagen. DAF heeft landelijk rijscholen opgeleid om rijstijl-instructie te geven. Klanten van een nieuwe DAF krijgen een gratis voucher dat recht geeft op een dag instructie in de dagelijkse rijpraktijk, die meetelt voor de Code 95 verplichte nascholing. Daarbij leren de cursisten bijvoorbeeld ook vertrouwd te raken met moderne veiligheidssystemen zoals Predictive Cruise Control, AEBS, LDWS en Predictive Shifting. Allemaal zaken die aantonen dat DAF zich tot het uiterste inspant om ook bij de Euro 6 voertuiggeneratie de opbrengst per kilometer nog verder te verhogen.

DAF Trucks heeft de dealerorganisatie in Noord Nederland de afgelopen periode weer helemaal op niveau gebracht. Daarover en over de uiteenlopende maatwerkoplossingen die we bieden onder de noemer van Transportefficiency, of dit nu de nieuwste veiligheidssystemen betreffen, of bijvoorbeeld financieringsoplossingen, willen we graag op Transport Compleet met onze bestaande en nieuwe klanten van gedachten wisselen.

Foto's

 • Heerkens
  Heerkens
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen