Clicky

 
Transport Online - Sloveens transportbedrijf Avtotransporti Zupancic wint 10.000 liter diesel

Sloveens transportbedrijf Avtotransporti Zupancic wint 10.000 liter diesel

Sloveens transportbedrijf Avtotransporti Zupancic wint 10.000 liter diesel
12-03-2016 09:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DIEGEM(B) - Om de eigenaars van vrachtwagens te motiveren om tijdig On Board Units (OBUs) aan te schaffen voor de kilometerheffing in België, heeft Satellic, die de tol gaat innen in opdracht van de drie gewesten in België, en momenteel enige operator, een tombola georganiseerd ten voordele van SOS Kinderdorpen die uit twee loten bestaat: 20.000 liter en 10.000 liter diesel. De naam van de tweede winnaar is eerder deze week getrokken. Darko ZUPANČIČ, Manager van Avtotransporti Zupančič kreeg het goede nieuws en ontvangt een tankkaart ter waarde van 10.000 liter diesel.

De trekking van de tombola vond plaats op 4 maart 2016 door TOMBOLiST VZW. Uit de vele deelnemers werd Avtotransporti Zupančič geloot die 10.000 liter diesel ontvangt.

Darko ZUPANČIČ, Manager van het winnende bedrijf gevestigd in Novo Mesto, Slovenië: "Bedankt Satellic voor dit geschenk en DKV voor hun diensten als business partner, en om ons in het registratieproces te ondersteunen en ook om de winnende OBU te bestellen. Niet alleen zijn we op tijd klaar voor de start van de kilometerheffing dankzij hen, maar nu kunnen we ook naar en door België rijden met een volle tank diesel."

Margo Vermeiren, Hoofd Marketing en Communicatie bij Satellic, verklaart de promotionele actie door “de noodzaak voor vrachtwageneigenaars van trucks +3,5 ton om zich zo snel mogelijk uit te rusten met een On Board Unit, en deze ook uit te proberen om klaar te zijn voor de officiële lancering op 1 april 2016.”

Ze voegt eraan toe dat “Satellic zijn dankbaarheid uit ten aanzien van DKV, die sinds maanden bestellingen plaatst voor On Board Units voor hun klanten.”

Jürgen Steinmeyer, Director Toll bij DKV Euro Service, voegt eraan toe: “Gegarandeerde klantenservice is onze grootste prioriteit, in lijn met onze slogan ‘You drive, we care’. Dat is de reden waarom we al het mogelijke hebben gedaan om aan onze klanten de beste oplossing te bieden voor het registratieproces. Een paar maanden geleden is DKV gestart om de eerste klanten te registreren voor het nieuwe Belgische kilometerheffingssysteem en hebben we intussen meer dan 110.000 On Board Units succesvol geregistreerd. Wij willen graag onze dank uitdrukken naar al onze klanten die vertrouwen in ons stellen. En natuurlijk zijn we blij dat een van onze klanten deze prijs ontvangt van Satellic.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,306
Diesel2,113

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden