Transport Online - Agent in vinger gebeten na achtervolging vrachtwagen

Agent in vinger gebeten na achtervolging vrachtwagen

Agent in vinger gebeten na achtervolging vrachtwagen
11-03-2016 13:57 | Ongevallen | auteur ANP

ENSCHEDE - Op donderdagavond 10 maart hield het Grensoverschrijdend Politieteam twee mannen, 24 en 32 jaar oud uit Enschede, aan op de Oostweg in Enschede. De mannen hadden geprobeerd in Duitsland met een vrachtwagen een container oud ijzer te stelen.

Een getuige van het incident was achter de vrachtwagen aan gereden. De vrachtwagen maakte een noodstop waardoor een aanrijding ontstond. De vrachtwagen reed vervolgens verder en werd door de Duitse Politie achtervolgd.

De vrachtwagen ging via de N35 de grens over waarna het Grensoverschrijdend PolitieTeam (GPT) ook aansloot. Als de politie voor de vrachtwagen probeert te komen, probeert de bestuurder van de vrachtauto de politie-auto van de weg af te rijden. De vrachtauto maakt vervolgens opnieuw een noodstop. Op de Oostweg rijdt de vrachtauto zich klem op een zandpad. De twee inzittenden gaan er dan lopend vandoor.

Eén van de mannen wordt aangehouden en bijt daarbij een agent in de vinger. De andere man rent een weiland in maar wordt even later ook aangehouden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,326

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions