Clicky


Nijwa Hengelo neemt innovatieve vestiging officieel in gebruik

Nijwa Hengelo neemt innovatieve vestiging officieel in gebruik
10-03-2016 11:18 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HENGELO - Eind vorig jaar heeft De Nijwa Groep de nieuwe innovatieve vestiging in Hengelo in gebruik genomen. Dit moderne pand draagt er aan bij dat alle klanten door een efficiënte en moderne werkwijze optimale service van een hoogwaardig niveau krijgen. Het complete productaanbod van Volvo Trucks en Renault Trucks, van zware bedrijfswagens tot lichte bedrijfswagens wordt door een professioneel team onderhouden.
Met deze vestiging is de Nijwa Groep voorbereid op de toekomst.

De innovatieve Volvo Trucks en Renault Trucks vestiging heeft maar liefst 14 werkstraten en draagt door de weldoordachte, professionele inrichting bij aan een efficiënte en moderne werkwijze.

“Ons team van professionals is hierdoor nog beter in staat om service te bieden die van ons wordt verwacht en op een zo hoog mogelijk niveau. Maar ook het onderhoud en keuringen kunnen snel en flexibel door onze medewerkers worden gedaan. De ruime openingstijden maakt het mogelijk dat wij tot in de late avonduren bereikbaar zijn voor onze klanten”, aldus Wijnand Derkman, bedrijfsleider Nijwa Hengelo.

Er is gekozen voor een locatie centraal gelegen in Twente, zodat de nieuwe vestiging voor iedereen goed bereikbaar is.

Derkman: “Juist deze locatie, bij het knooppunt A35 en A1 op het bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp, maakt het nog beter mogelijk om het Nijwa Total Truck Concept verder uit te rollen. Binnen dit concept vallen de verkoop van nieuwe en gebruikte Volvo Trucks en nieuwe en gebruikte Renault Trucks Zware en Lichte Bedrijfswagens. Daarnaast bieden wij ook verhuur, APK en truck-, bedrijfswagen- en traileronderhoud.”

Om alle geïnteresseerden in de gelegenheid te stellen de nieuwe vestiging te komen bekijken, stelt de Nijwa dit weekend haar deuren open.
De officiële opening vindt vrijdag 11 maart  aanstaande plaats en is alleen toegankelijk voor genodigden. Hierbij is Roger Alm, Senior Vice President Volvo Group Trucks Sales Europe aanwezig evenals de burgemeesters van Hengelo en Borne. Gastheer van deze openingsdag is de Twentse cabaretier Wilfried Finkers. 

De vestiging is op zaterdag 12 maart open voor publiek. Een kijkje achter de schermen van de Nijwa Groep is mogelijk tussen 11.00 en 17.00 uur. Tijdens de open dag kan de nieuwe moderne werkplaats worden bezichtigd, worden de nieuwste Volvo Trucks en Renault Trucks getoond en kan er worden gereden met verschillende demo trucks.