Hiab organiseert opnieuw het World Crane Championship

Hiab organiseert opnieuw het World Crane Championship
10-03-2016 11:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MEPPEL - Hiab organiseert opnieuw het World Crane Championship! Hier zullen de ware profs zich onderscheiden van de amateurs. Een uitdaging voor kraangebruikers uit landen over de hele wereld, in een competitie waarbij de winnaar € 25000,- krijgt.

Tijdens de Technische Kontakt Dagen op 26, 27 en 28 mei 2016 gaat Hiab op zoek naar de beste Nederlandse kraangebruiker, om ons land te vertegenwoordigen tijdens de World Crane Championship Finals in Duitsland tijdens de IAA. In totaal zullen 16 landen hun beste kraanmachinist sturen naar de World Crane Championship Finals tijdens de IAA in Hannover, welke plaats vindt op 24 en 25 september 2016.

De ultieme test van precisie, nauwkeurigheid en stalen zenuwen. De wedstrijd wordt gehouden ter erkenning van de gedreven kraan bestuurders uit de hele wereld die dagelijks veeleisend werk verrichten. Alle kraangebruikers zijn welkom om zich in te schrijven. De aanmelding is op dit moment in volle gang.

Deelnemers kunnen een tijd neerzetten met behulp van een HIAB X-192 HiPro-kraan, één van de meest geavanceerde kranen in de wereld; uitgerust met het befaamde HiPro besturingssysteem, waaronder een geoptimaliseerd hydraulisch systeem voor een ongeëvenaarde precisie en een uitstekende laadsnelheid. De kraan heeft een hefvermogen van 19 ton-meter en een maximale reikwijdte van 17,4 meter.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in en misschien word jij World Crane Champion van 2016 en is die € 25.000,- misschien wel voor jou.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,780
Diesel1,460

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden