Transport Online - Thermo King Transportkoeling en Frigoblock samen op Transport Compleet

Thermo King Transportkoeling en Frigoblock samen op Transport Compleet

Thermo King Transportkoeling en Frigoblock samen op Transport Compleet
08-03-2016 13:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Thermo King Transportkoeling en Frigoblock zijn van 15 t/m 17 maart 2016 aanwezig op Transport Compleet in Hardenberg. Tijdens deze transportbeurs presenteren beide merken innovatieve oplossingen op het gebied van geconditioneerd transport. Zo is er op de stand onder andere aandacht voor de SLXe-Spectrum Whisper Pro. Van Frigoblock is het type FK 25 op de stand aanwezig. Ook is er uitgebreid aandacht voor oplossingen ten behoeve van het kleinere segment voertuigen.

Naast de SLXe-Spectrum Whisper Pro - de multi-temp PIEK trailerunit van Thermo King – zijn op stand 5.36 ook de V-300-MAX en V-600-MAX te zien voor het lichtere segment. Ook is er een compacte koeloplossing te zien van de CargoCool waarmee Thermo King Transportkoeling samenwerkt. Van Frigoblock is het type FK 23 op de stand aanwezig.

Zorg voor de omgeving

Thermo King en Frigoblock kiezen voor een gezamenlijke aanpak van maatschappelijke issues via innovatieve oplossingen. Zo zullen er in 2020 in diverse gemeentes zero-emmisions worden ingesteld. Met het nieuwe koudemiddel R-452A bent u nu al verzekerd van de oplossing voor de toekomst. En dit nieuwe koudemiddel zit vanaf januari 2016 standaard in alle koelmachines van Thermo King.

Ook op het gebied van stadsdistributie tijdens avonduren en ’s nachts ontzorgen de bedrijven u graag. Binnen het leveringsprogramma bieden zij meerdere koelunits die aan de PIEK regelgeving voldoen. Zowel single- als multi-temp.

Merchandiselijn

Thermo King Transportkoeling start binnenkort met een nieuwe merchandiselijn voor de echte Thermo King fan. Nu verkrijgbaar binnen deze lijn zijn luxe en comfortabele soft shell jassen. Deze jas is donkerblauw, ademend, winddicht en waterafstotend tot 5000 mm. Daarnaast is de jas voorzien van twee steekzakken met rits en een borstzak met rits; ideaal voor het opbergen van telefoon of sleutels. De jassen zijn verkrijgbaar in de maten M t/m XXXXL.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,268

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions