Transport Online - IVECO met winnaars en duurzaamheid op Transport Compleet

IVECO met winnaars en duurzaamheid op Transport Compleet

IVECO met winnaars en duurzaamheid op Transport Compleet
03-03-2016 16:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HARDENBERG – IVECO zal tijdens Transport Compleet in Hardenberg elke bezoeker weten te boeien met een aantal winnaars. De IVECO Eurocargo, winnaar van de "International Truck of the Year"-award zal op de beursvloer aanwezig zijn. Daarnaast toont IVECO winnaars in duurzaam transport en de laagste kilometerkostprijs: De IVECO Stralis LNG, Stralis Hi-Way Hi-eSCR, IVECO Daily CNG en de IVECO Daily in Dakar-look met zeer comfortabele en brandstof besparende 8-traps volautomatische Hi-Matic versnellingsbak.

IVECO Eurocargo "International Truck of the Year 2016" en CNG

Uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze "International of the Year 2016" award. De Eurocargo, marktleider in het middelzware segment trucks komt met een grote keuze aan motorvermogens, wielbases en cabinevarianten. De Eurocargo is ook leverbaar met een CNG-motor en is hiermee uniek in het middensegment! In combinatie met de onbegrensde opbouwmogelijkheden maakt dat de IVECO Eurocargo voor elke type toepassing een oplossing biedt. Tijdens Transport Compleet Hardenberg 2016 zal IVECO een Eurocargo gespecificeerd als distributievoertuig tonen. "The Truck the City likes!"

IVECO Daily Hi-Matic en CNG

Is het kleinere bedrijfswagensegment is de IVECO Daily niet meer weg te denken. Zo staan er ook twee opvallende IVECO Daily’s in Hardenberg. Één Daily heeft het duurzame CNG als brandstof en is uitgevoerd met een dubbele cabine en open laadbak. Ook neemt IVECO een gesloten bestelwagen met 8-traps volautomatische Hi-Matic versnellingsbak mee. Deze is volledig uitgevoerd in de looks van Petronas Team de Rooy IVECO, winnaar van de Dakar Rally 2016.

Bent u benieuwd naar de rijeigenschappen van de IVECO Daily met de 8-traps Hi-Matic volautomaat? Vraag ernaar op de stand bij IVECO. Op het buitenterrein bij de Evenementenhal staat een Daily Hi-Matic klaar om de rijervaring op te doen!

IVECO Stralis Hi-Way Hi-eSCR & Hi-Road LNG

IVECO is partner in duurzaam transport en gebruikt de nieuwste technologieën voor het verlagen van de kilometerkostprijs bij iedere inzet van een IVECO. Dit geldt ook voor de Stralis. Op de beurs in Hardenberg zal de IVECO Stralis Hi-Road met LNG als brandstof staan. Dit voertuig is winnaar in het verlagen van CO2-, NOx- en fijnstofemissie. Daarnaast is dit voertuig in Nederland zeer bekend vanwege de kostenbesparing en lage geluidsproductie: De benchmark in Europa voor duurzame transportmogelijkheden.

De nieuwe IVECO Stralis Hi-Way die IVECO mee neemt is volledig klantspecifiek uitgevoerd met metallic lak, retarder en diverse ander opties en verlichting. Aan boord de 500pk en 2300Nm krachtige FPT Cursor 13 motor met Hi-eSCR systeem, zonder EGR wat naast brandstofbesparing een langer onderhoudsinterval oplevert en minder warmteontwikkeling onder en achter de cabine. Dit is in basis dezelfde motor als waarmee Gerard de Rooy de Dakar Rally 2016 heeft gewonnen!

Op Transport Compleet Hardenberg 2016 wordt IVECO vertegenwoordigd door IVECO-dealers Cornelis Bedrijfsauto’s, VIKA Bedrijfswagens, IVECO Schouten Doetinchem en het verkooporgaan van importeursorganisatie IVECO NLS. Zij zullen u versteld laten staan over de kostenbesparende TCO-calculaties bij de inzet van een product uit de IVECO-range.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions