Clicky

 
Transport Online - Curator Perry Sport daagt banken voor rechter

Curator Perry Sport daagt banken voor rechter

Curator Perry Sport daagt banken voor rechter
03-03-2016 13:45 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - De curator van Perry Sport en Aktiesport sleept vier banken van de failliete sportwinkelketens voor de rechter. De banken eisen de volledige opbrengst van de huidige verkopen in de winkels op, wat het voor de curator lastig maakt om de zaken open te houden terwijl hij werkt aan een doorstart.

Curator Toni van Hees spant daarom een kort geding aan, bevestigde een woordvoerder donderdag. Wanneer de zaak dient is nog niet duidelijk. Van Hees liet eerder aan de NOS weten dat de claim van de banken volgens hem te ver gaat. Onder meer Rabobank en ING zouden maximaal aanspraak kunnen maken op de inkoopwaarde van een deel van de voorraad. De banken zeiden tegen de omroep geen commentaar te geven, omdat het om een lopende zaak gaat.

Het stoort Van Hees ook dat de kredietverstrekkers vorige maand een dag voor uitbetaling van de salarissen de geldkraan dichtdraaiden en de rekeningen van moederbedrijf USG blokkeerden. Het personeel wacht hierdoor nog steeds op het loon over februari. Uitkeringsinstantie UWV zal de salarisbetaling weliswaar overnemen, maar dat proces duurt even.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats