Clicky


Twee verdachten aangehouden in zaak dode man Zundert

Twee verdachten aangehouden in zaak dode man Zundert
03-03-2016 00:26 | Binnenland | auteur ANP

ZUNDERT - Na een dagenlange zoektocht heeft het rechercheteam wat de dood van een man in Zundert onderzoekt, twee verdachten aangehouden. Een man en een vrouw zijn aangehouden in een woning in Terneuzen, meldt de politie.

Op zaterdag 27 februari 2016 om 22.30 uur werd een 45-jarige inwoner van Zundert dood in zijn woning aan de Veilingstraat gevonden. Er werd een uitgebreid onderzoek gestart. Uit dat onderzoek bleek dat de man door geweld om het leven was gebracht. De auto van het slachtoffer was verdwenen. Deze werd korte tijd later in Terneuzen terug gevonden. Die vondst leidde naar de identiteit van de verdachten.

Ze worden verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de inwoner van Zundert. De man van 49 jaar en de vrouw van 37 jaar hebben geen vaste woon-of verblijfplaats in Nederland maar verblijven regelmatig in Terneuzen. De afgelopen dagen heeft het team naar ze gezocht. Woensdagmiddag, 2 maart 2016, lukte het om de verdachten te traceren en konden ze worden aangehouden. Ze zijn naar het bureau gebracht waar ze zijn ingesloten.