Clicky

 
Transport Online - Delta Air Lines ook in zee met Transavia

Delta Air Lines ook in zee met Transavia

Delta Air Lines ook in zee met Transavia
02-03-2016 16:55 | Zakelijk Nieuws | auteur ANP

AMSTERDAM - Passagiers die met Delta Air Lines naar Schiphol vliegen, krijgen voortaan ook overstapmogelijkheden op vluchten naar een tiental bestemmingen van prijsvechter Transavia. Dat maakte de Amerikaanse samenwerkingspartner van Air France-KLM, het moederbedrijf van Transavia, woensdag bekend.

Delta Air Lines biedt tot negentien retourvluchten per dag aan vanuit de Verenigde Staten naar Schiphol. Passagiers kunnen al kiezen uit een groot aantal aansluitende KLM-vluchten naar andere steden in of net buiten Europa. Daar komen vier nieuwe bestemmingen bij, in Spanje, Griekenland en Marokko.

Vakantiebestemmingen in het gebied rond de Middellandse Zee doen het zowel in de zomer- als de wintermaanden goed bij Amerikaanse toeristen, zei Europees directeur Nat Pieper van Delta in een toelichting. Dankzij de samenwerking met Transavia kan het bedrijf zijn aanbod vergroten.

Transavia maakte afgelopen najaar bekend dat het vanaf dit jaar ook in Nederland de capaciteit stevig gaat uitbreiden. De vloot groeit de komende jaren van dertig naar veertig vliegtuigen. De samenwerking met Delta kan helpen de extra beschikbare stoelen te vullen. Transavia Nederland mikt op minstens 10 miljoen passagiers in 2020. In 2014, het laatste jaar waarvan cijfers bekend zijn, waren dat er nog 6,5 miljoen.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden