Clicky


TRW Proequip lanceert compleet assortiment remmen voor vrachtwagens

TRW Proequip lanceert compleet assortiment remmen voor vrachtwagens
02-03-2016 16:16 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

NEUWIED(D) - TRW Proequip, het merk voor vrachtwagens van TRW Aftermarket, breidt het assortiment remschijven en –klauwen in 2016 verder uit, onder andere met de gecertificeerde 100 ECER90-remschijven en een gamma gereviseerde remmen. Deze producten vormen een aanvulling op het bestaande gamma remblokken van TRW Proequip.

Dennis Christ, Marketing Director Bedrijfswagens van TRW legt uit: “Onze activiteiten blijven groeien. Het voorbije jaar is onze afzet op de voornaamste markten met 10% gegroeid. We hebben ontdekt dat er op de markt voor onafhankelijke reserveonderdelen voor vrachtwagens behoefte is aan een hoogwaardig en uitgebreid aanbod van remsystemen. In 2016 zal TRW Proequip aan die behoefte tegemoet blijven komen.”

Het nieuwe aanbod zal geïntegreerd worden in de talrijke digitale tools die de TRW-klanten kunnen raadplegen. Zo kunnen distributeurs en garagebedrijven sneller de benodigde producten vinden dankzij de applicatie “TRW Part Finder App” of via de catalogi op de website. Verder kunnen de professionele klanten gebruikmaken van Tech Corner, de site voor gratis online technische ondersteuning, waarop zij gedetailleerde en technische informatie kunnen vinden om op doeltreffende wijze al hun activiteiten te beheren.

“TRW Aftermarket maakt deel uit van de divisie ‘Actieve en passieve veiligheidstechnologie’ van ZF. De groep streeft ernaar om TRW Aftermarket te positioneren bij de belangrijkste leveranciers van remonderdelen op de onafhankelijke vervangingsmarkt voor vrachtwagens, naar het voorbeeld van de activiteiten gericht op de personenautomarkt”, besluit Dennis Christ.