Transport Online - Transport Compleet Hardenberg breidt uit met Werken- en Lerenplein

Transport Compleet Hardenberg breidt uit met Werken- en Lerenplein

Transport Compleet Hardenberg breidt uit met Werken- en Lerenplein
01-03-2016 11:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HARDENBERG – Transport Compleet in Evenementenhal Hardenberg breidt op 15, 16 en 17 maart uit met een Werken- en Lerenplein. Het plein is bedoeld voor (jong)volwassenen die zich oriënteren op een opleiding of baan in de richting transport en logistiek. Op het plein kunnen ze informatie inwinnen over opleidingstrajecten en rijopleidingen, kennismaken met het vak en potentiele werkgevers.

Initiatiefnemers achter het Werken- en Lerenplein zijn Aldivèr Werken en Leren in Transport & Logistiek, ROC Aventus, Deltion College, Autorijschool Blokhuls en Autorijschool De Weerd. Mede door deze toevoeging aan de vakbeurs, streeft de beursorganisatie elke editie naar de meest complete beursbeleving voor de transportbranche. Transport Compleet brengt ondernemers uit de gehele transportbranche samen: van (inter)nationale marktleiders in opleggers en bedrijfswagens tot regionale aanbieders van onderdelen en track & trace software.

Uitgebreid kennisprogramma met ING en TLN

Naast het beursprogramma is er ook een uitgebreid kennisprogramma met presentaties en lezingen. ING gaat een drietal kennissessies organiseren voor de sector Transport en Logistiek. Op het programma staan actuele zaken als trends en ontwikkelingen op het gebied van de logistieke sector, economische ontwikkelingen maar ook zaken als financiële weerbaarheid en asset based financieren. Om voor ondernemers een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod te creëren, vraagt ING externe partijen een bijdrage aan het programma te leveren.

Ook TLN houdt meerdere bijeenkomsten tijdens Transport Compleet, zoals een presentatie over versnelde training rij- en rusttijden en digitale tachograaf, een workshop privacy, inloop spreekuur over pensioen, een bijeenkomst over ladingdiefstal en een startersbijeenkomst.

Ontmoet relaties en nieuw zakelijk potentieel

De beursvloer in Hardenberg is op 15, 16 en 17 maart drie dagen lang de plek waar exposanten hun relaties en nieuw zakelijk potentieel ontmoeten in een gemoedelijke sfeer, omringd door grote opleggers, robuuste bandenprofielen en glimmende bedrijfswagens. Hardenberg is de plek waar het ooit allemaal begon, in 2000, voor Transport Compleet (destijds onder de naam Carrosserie Vakdagen). En nog steeds mag de vakbeurs jaarlijks rekenen op belangstelling van zo’n 16.000 bezoekers. Meer dan 60 procent van deze bezoekers is beslissingsbevoegd.

Op deze regionale vakbeurs met landelijke aantrekkingskracht zien bezoekers de nieuwste producten en oplossingen van alle grote merken uit de branche. Het vertrouwde ons-kent-ons-karakter van Transport Compleet kent grensoverschrijdende aantrekkingskracht. Kopstukken uit de transportwereld vinden vanuit alle Nederlandse provincies hun weg naar de beursvloer.

Transport Compleet is op 15, 16 en 17 maart elke beursdag geopend van 14.00 tot 22.00 uur.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,660
Diesel1,323

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions