Clicky


Dode man Zundert door misdrijf om het leven gekomen

Dode man Zundert door misdrijf om het leven gekomen
01-03-2016 09:47 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

ZUNDERT - De man die zaterdagavond omstreeks 22.30 uur dood in een woning in Zundert is aangetroffen is door een misdrijf om het leven gekomen, meldt de politie.

Op zaterdag 27 februari 2016 om 22.30 uur sloeg een vrouw alarm. Ze had al enige tijd niets vernomen van een familielid die in Zundert woont. De politie is naar de woning aan de Veilingstraat gegaan. De deur is geforceerd en daar werd een overleden man aangetroffen. Het was niet duidelijk hoe deze man om het leven is gekomen. De mogelijkheid bestond dat dit door een misdrijf was gebeurd. De recherche is een uitgebreid technisch en tactisch onderzoek gestart.

Er is ook sectie op het lichaam van de man, de 45-jarige bewoner van het pand, verricht. Uit het onderzoek is gebleken dat de man wel door een misdrijf om het leven moet zijn gebracht. In het belang van het onderzoek worden daar verder geen mededelingen over gedaan.

Het special samengesteld onderzoeksteam heeft een onderzoek in de buurt gedaan. Het is nog niet duidelijk wat de eventuele toedracht van dit misdrijf is. Mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht zich te melden