Clicky


Broekman Logistics neemt Distribution Masters International b.v. over

Broekman Logistics neemt Distribution Masters International b.v. over
29-02-2016 16:38 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Broekman Logistics, logistieke wereldspeler op het gebied van Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals heeft Distribution Masters International b.v. (D.M.I. b.v.) overgenomen van D.M.I. eigenaar Rob Beije. Het personeel en de D.M.I.-vestiging in Spijkenisse zijn vanaf vandaag onderdeel van Broekman Logistics Warehousing & Distribution, één van de drie divisies van het Rotterdamse bedrijf.

D.M.I. b.v. is een logistieke dienstverlener sinds 1983 en biedt – net als Broekman Logistics – one-stop-shop oplossingen voor klanten in de chemische industrie. “Deze overname is goed nieuws voor alle betrokkenen”, zegt Raymond Riemen, CEO. “In de eerste plaats voor onze klanten, die wij vanaf nu nog beter kunnen bedienen met de uitbreiding van onze warehousing oppervlakte met 10.000m2. Waardoor we onze marktleiderspositie met 260.000 M2 in de Benelux weer verder hebben versterkt.”

Rob Beije, CEO bij D.M.I. b.v.: “Ik ben na 50 werkzame jaren op een mooie leeftijd gekomen om het bedrijf over te dragen en was zorgvuldig op zoek naar de juiste partner. In Broekman Logistics heb ik de overtuiging dat ik die heb gevonden voor het personeel, de klanten en het bedrijf in zijn algemeenheid. Ik weet zeker dat Broekman Logistics D.M.I. naar een hoger plan zal tillen en dat het personeel en de klanten zich er thuis zullen voelen.”

Met de overname van D.M.I. b.v. breidt Broekman Logistics haar logistieke activiteiten in Nederland verder uit. Jacques Kleinkramer, Managing Director Broekman Logistics Divisie W&D: “D.M.I. past perfect in onze (veiligheids-) cultuur waardoor integratie binnen de divisie geruisloos zal lopen. Uiteraard zijn we ook actief in general warehousing, echter onze ADR positie als nummer 1 wordt hiermee weer verder uitgebreid.”